Tijdens het Interbellum baatten de ouders van de jonge Mario, een restaurant uit in het Antwerpse. Wanneer blijkt dat Italïe een bondgenoot wordt van Duitsland, vertrekt het gezin noodgedwongen terug naar Italië uit vrees voor represailles. Na afloop van de Tweede Wereldoorlog, keert Mario Tiboni terug naar België waar hij een eerste job als kelner versiert aan de Belgische kust.
Gebeten door de horeca-microbe besluit Mario Tiboni om in de Kammenstraat een authentiek Italiaans restaurant te openen. Wanneer later ook zijn vrouw Mimi mee in de zaak stapt, gaat de succesformule van een Antwerpse klassieker van start.
Wie Mario zegt, zegt traditie: lasagna’s, pasta’s, soepen zoals u ze nog nooit proefde. Bent u dus op zoek naar een gezellig adresje voor tijdens de middag, overweeg dan zeker eens een bezoek aan Mario Traiteur & Restaurant. U kan ook altijd opteren om de smakelijke gerechten te bestellen in het traiteurgedeelte, zo kan u thuis verder genieten van de Italiaanse keuken.