Studio Strick

Make-up, brows & skincare

wellness-beauty

Studio Strick

DIT IS STUDIO STRICK

Een gewoon huis in een gewone straat. Gewoon no-nonsense.

In de studio kan je terecht voor make-up, brow styling, handverzorgingen en workshops. Last but not least, what i love most: ook voor beauty coaching.

Of beter gezegd, helpen waar nodig als je problemen hebt met je huid, je op zoek bent naar een skincare routine of als je gewoon naar iets nieuws op zoek bent en one on one advies wil hebben.

In Studio Strick staan rust en gezelligheid centraal, maar natuurlijk met een stoer randje. Persoonlijke service is iets wat mij zeer nauw aan het hart ligt. Ik neem graag de tijd om voor iedereen iets persoonlijk en op maat te creëren. Dit voor zowel bruidsmake-up, als voor workshops of voor begeleiding naar een nieuw skincare ritueel.

De producten die gebruikt worden in de Studio zijn merken waar ik voor 100% achter sta, met dezelfde filosofie als Studio Strick. Ik doe niets liever dan nieuwe dingen ontdekken en daarom zijn alle merken waarmee Studio Strick in zee gaat uitvoerig getest en objectief beoordeeld, gekoppeld aan grondig research.

Na 9 jaar bij Sisley Paris heb ik een zeer kritisch oog gekregen en ben ik niet gemakkelijk te overtuigen.

Ben je nieuwsgierig en zou je graag eens langskomen om je handen te laten verzorgen of je wenkbrauwen te bij te werken? Of ga je binnenkort trouwen en zoek je nog een make-up artist die je met raad en daad bijstaat? Of wil je gewoon de beste lifehacks, inside info en tips & tricks over make-up en beauty? Stuur mij dan snel een berichtje op liselottestrick@hotmail.com.

Studio Strick is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Leuven kan gebruiken.

Locatie

Diestsestraat 174
3000 Leuven
Tel: 0476 43 48 73


Website: https://www.studiostrick.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON