Tine Coekaerts by Travel Experts

Uw Travel Expert

hotel-bnb-trip

Tine Coekaerts by Travel Experts

Hallo!

Mijn naam is Tine…

Al van jongsaf ben ik gebeten door de reismicrobe. De reizen die ik als kind maakte met mijn ouders brachten me helaas niet verder dan de buurlanden, met Frankrijk op kop. Toen ik oud genoeg was om zelfstandig het vliegtuig te nemen, ging als het ware de wereld open.

Na mijn studies trok ik een half jaar naar New Orleans om er te wonen en te werken. De lokale bevolking kwam er nog op adem na de verwoestende doortocht van orkaan Katrina. Ik werkte er in een hotel en leerde vele mensen kennen. Ik was meteen gecharmeerd door de unieke, zuiderse mentaliteit. Later volgden New York, Los Angeles, Boston, Seattle, Vancouver, Alaska, San Francisco en Las Vegas. Ik kwam op bekende, maar ook op minder bekende plaatsen zoals North en South Carolina, Connecticut en Massachusetts. Deze unieke plekjes wil ik graag met je delen.

Wanneer je bij mij langskomt, mag je je verwachten aan een persoonlijke aanpak met eerlijk reisadvies. We overlopen je verwachtingen en wensen en aan de hand hiervan werk ik een voorstel op maat uit. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, van de transfer naar de luchthaven, de nodige verzekeringen en reisdocumenten tot de terugkomst thuis. Ik zorg ervoor dat jij zorgeloos op reis kan!

Hoewel ik me nu focus op vakantiereizen, heb ik een jarenlange ervaring met zakenreizen, groepsreizen, meetings en incentives opgebouwd. Ook hiervoor mag je mij steeds contacteren.

Uw Travel Expert,

Tine Coekaerts

Tine Coekaerts by Travel Experts is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Leuven kan gebruiken.

Locatie

Huttelaan 38
3001 Leuven
Tel: 0474 33 84 42


Website: http://tinecoekaerts.be/
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON