Vandenbalck Eyecare

sportbrillen - contactlenzen - kinderbrillen - young eyewear

design-concept

Vandenbalck Eyecare

Ontdek een wereld van helder zicht en stijlvolle brillen bij Vandenbalck Eyecare in Leuven, dé bestemming voor jouw lenzen en brillen dankzij onze nauwe samenwerking met Lensonline.

Als specialist in alles wat met lenzen te maken heeft, sportbrillen, young eyewear kinderbrillen zijn wij er trots op om jou een uitgebreide selectie van topkwaliteit aan te bieden.

Of je nu op zoek bent naar contactlenzen voor dagelijks gebruik of een sportbril die je prestaties verbetert, ons ervaren team staat klaar om je te helpen. We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het om oogzorg gaat, en daarom streven we ernaar om gepersonaliseerde oplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke vereisten.

Bovendien streven wij ernaar om de progressie van bijziendheid te vertragen en de visuele ooggezondheid van uw kinderen te optimaliseren.

Onze bloeiende familiezaak is inmiddels aan haar vierde generatie toe. Ons geheim? Een warme klantenservice, een scherpe blik op trends en een topteam van gediplomeerde opticiens. Deze succesformule passen we ook toe in onze tweede en derde optiekzaak: Vandenbalck Eyewear en Monocle

Vandenbalck Eyecare is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Leuven kan gebruiken.

Locatie

Bondgenotenlaan 57
3000 Leuven
Tel: 016 22 36 83


Website: https://www.vandenbalck.be/
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON