du Fossé Design

hèt huis van vertrouwen op het gebied van totale woninginrichting

design-concept

du Fossé Design

Alles kan, de keuze is enorm. Van tapijten, gordijnen en stoelbekleding tot het volledig inrichten van uw woning, appartement, kantoor, winkel....

Advies en begeleiding staan centraal. De ideeën van de klant worden in voorontwerp vertaald. Dit behelst zowel een plan als een prijsofferte, want steeds wordt er rekening gehouden met het vooropgestelde budget. Alles wordt op maat gemaakt of aangepast aan uw wensen. De realisatie door een eigen plaatsingsdienst gaat gepaard met een voortdurende begeleiding.

Om een idee te krijgen van de woonfilosofie van du Fossé kan u alvast een bezoek brengen aan de winkel in Brugge. In de historische panden met een totale oppervlakte van 650m² voelt u zich meteen thuis. De verschillende ruimtes en kelder van de winkel getuigen van goede smaak. De meubelen en accessoires blinken uit door hun verfijnde elegante afwerking, de kwaliteit van de materialen en de ogenschijnlijke eenvoud. De nadruk ligt op modern meubeldesign.

Du Fossé heeft enkel befaamde topmerken in huis. Om er enkele te noemen: Durlet, Jori, Leolux, Pastoe, Auping, … Ook met jonge talentvolle designers wordt samengewerkt. Naast de inrichting van uw woning bent u hier ook aan het juist adres voor het aankleden van projecten en horecaondernemingen. Du Fossé is een begrip. We leveren niet alleen in eigen land maar net zo goed naar Frankrijk, Engeland, Duitsland, Nederland of ver daarbuiten. Kwaliteit en service kent immers geen grenzen.

du Fossé Design is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Design UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Academiestraat 3/7/9
8000 Brugge
Tel: 050 33 84 24


Website: https://www.dufosse.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON