De Goei Goesting

Hasseltse sfeer met gastronomische gerechten

restaurant-bar-cafe

De Goei Goesting

De Goei Goesting, een moderne stadsbistro, legt uw smaakpapillen in de watten.

Hasselt, het hart van Limburg, de stad van de smaak en van kwaliteit. Een stad met warmte waarin de Goei Goesting na vijftien jaar een begrip geworden is voor de ‘Hesseliëren’ en ver daar buiten. Een plekje met een hart, waar iedereen zich goed voelt!

Het unieke concept van degustatiegerechten is een succes tot ver over de landsgrenzen heen. Het zijn de ‘gewone’ gerechten in miniformaat. Vis of vlees, kip of kingkrab? Geen probleem. In plaats van één van de gerechten bestel je er nu twee of drie. Zelfs vier is niet ongebruikelijk. Deze eigentijdse gerechtjes kunnen gecombineerd worden met een keuze uit onze betere wijnen die wij per glas schenken en waar wij ook alle aandacht en zorg aan zullen besteden. Buiten de 11 wijnen die we per glas serveren, pronkt onze digitale wijnkaart met nog een 150 tal schitterende fleswijnen uit heel de wereld!

Buiten deze degustatiegerechten kan men er ook traditioneel à la carte eten met een ruime keuze uit klassieke, hedendaags geïnspireerde gerechten. Naast het à la carte gebeuren heeft u nog de keuze tussen vier menu’s. Ook de vegetariërs komen hier aan hun trekken.

De Goei Goesting is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Dinner UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Zuivelmarkt 18
3500 Hasselt
Tel: 011 32 52 82


Website: http://www.degoeigoesting.be/
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON