Osteria al Sikulo

Food & drink born in Sicily.

restaurant-bar-cafe

Osteria al Sikulo

"Osteria al Sikulo" werd geboren uit het idee van een jong koppel, chef Salvo en zijn vrouw Annalisa, om het beste gezicht van Sicilië te tonen. De identiteit van Sicilië gemaakt van de authentieke smaken, van de verschillende kleuren en geuren, van eenvoud en vriendelijkheid.

"Osteria al Sikulo" is gelegen in een bijzonder en historisch huis in het centrum van Gent. Het restaurant is klein en heel gezellig, een perfecte ontsnapping uit het volk met een retro stijl. Hier kan je van de heerlijke gerechten van de Siciliaanse chef Salvo genieten en je door een fijn glaasje wijn uit Sicilië laten verleiden. Het concept van de Siciliaanse keuken van de chef en de gastvrouw is "convivio" en dit willen ze graag met jullie delen.

Soms is de Siciliaanse keuken complex, het resultaat van de verschillende invloeden van Arabieren, Normandiërs, Angevijnen, Spanjaarden, Grieken... De keuken wil trouw blijven aan de traditie maar met een moderne interpretatie met verse en lichte smaken. Laat je onderdompelen in haar geuren en kleuren!

Osteria al Sikulo is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Dinner UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Waaistraat 14
9000 Gent
Tel: 09 224 20 55


Website: https://www.osteriaalsikulo.com/
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON