Toi, moi et la Mer

Hier wordt klassiek gekookt met veel smaak, zoals het hoort!

restaurant-bar-cafe

Toi, moi et la Mer

Op de zeedijk in Oostende is het aangenaam tafelen in dit sfeervol ingerichte restaurant. Chef-kok Christophe Snauwaert verwierf als jonge snaak de titel "Beste Juniorkok van België" en kookt in zijn keuken enkel met dagverse ingrediënten.

Chef-kok Christophe Snauwaert: "Goede produkten gelden als basis voor een lekkere keuken. Vroeger werkte ik graag met met ingrediënten van over de ganse wereld maar de laatste jaren zoek ik het meer en meer dicht bij huis.

Samen met m'n visboer Simons & Decru uit Oostende kijken we welke vis het best is volgens het seizoen: Pieterman, zandschar, rode poon,... vind je vaak op ons lunchbord.

Als rasechte Oostendenaar serveer ik enkel de Oostendse grijze garnaaltjes die ik koop op de vistrap bij Luc Bogaert en diens dochter Dini van het gelijknamige schip O.62 DINI. Hierbij serveer ik een frisse Keyte, een Brugse Zot of een Poppoloubiertje."

MICHELINGIDS OVER TOI MOI ET LA MER:

"U, het vakmanschap van Chef Christophe en heel wat lekkers uit de Noordzee: daar draait het om in deze sfeervol verlichte zaak aan de zeedijk. De voorliefde van de chef voor Italië laat een mediterrane wind door de gerechten waaien. Hier wordt nog klassiek gekookt met veel smaak, zoals het hoort."

Door Michelin bekroond met een 'Bib Gourmand', wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit.

Toi, moi et la Mer is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Dinner UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Albert I Promenade 68
8400 Oostende
Tel: +32 59 80 66 13


Website: http://www.toimoietlamer.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON