Bodylicious

Allerlei zalige verzorgingen

wellness-beauty

Bodylicious

Nancy Couvreur is de drijvende kracht achter Body & Spadylicious.

Inderdaad, op heel jonge leeftijd wist ik al dat ik schoonheidsspecialiste wou worden. Toch ben ik pas op latere leeftijd mijn zaak gestart, eerst in bijberoep maar al snel groeide mijn cliënteel en besloot ik fulltime ervoor te gaan. Een droom werd werkelijkheid! Na 5 jaar is de zaak uitgegroeid van een kleine zaak tot een prachtige villa in een rustige bosrijke omgeving met 3 behandelruimtes, een duo-massagekamer en ultramodern saunacenter. Concept:

Ons wellnessconcept is gebaseerd op een sterk geloof dat de fundering van geluk bestaat uit een gezond lichaam, geest en ziel. Body & Spadelicious concentreert zich op drie aspecten voor uw wellnessbeleving.

Onze body en spa ruimtes brengen u naar een rustgevende en anti stress zone omgeven door zachte kleuren en heerlijke geuren en bereid zo uw geest voor om uw relaxatieproces te beginnen.

Wij garanderen de beste kwaliteit verzorgingsproducten met het merk Babor, reeds meer dan 50 jaar actief in de cosmetische wereld. Statement bij Body&Spadelicious zijn de excellente behandelingen. Onze verzorgings- en massagetechnieken zijn gebaseerd om toxines uit het lichaam te verwijderen, vitale lichaamssystemen te detoxen en de bloedcirculatie te stimuleren. Het Body&Spa menu is het resultaat van uiterst luxueuze resort en spa bezoeken van over de hele wereld. Een mengeling van oosterse en westerse culturen, voor diegenen die zoeken naar een "life changing experience".

Bodylicious is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Sparrenstraat 71
8310 Brugge
Tel: 0491 08 73 49


Website: http://www.bodylicious.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON