Chi Arte

Kinesitherapie & Massage

wellness-beauty

Chi Arte

Tijdens een bezoek aan Thailand leerde ik de kunst van het masseren kennen. Er ging een nieuwe deur open in de boeiende wereld van het lichaam. Ik raakte gefascineerd door de kracht van aanraking. Aan een aantal befaamde instituten in Thailand volgde ik sindsdien diverse massageopleidingen (o.a. Sunshine Massage School, Namo, Lek Chaiya Nerve Touch,…). Ook in binnen- en buitenland volgde en volg ik tal van opleidingen om me te blijven verdiepen (o.a. Zweedse massage, sportmassage, craniosacrale therapie, Hawaiiaanse massage,…).

Om de werking van het menselijke lichaam grondiger te leren begrijpen en de oorzaken van klachten zowel breder als gerichter te achterhalen, besloot ik een masteropleiding kinesitherapie te volgen. Mijn rugzak kreeg zo nog meer inhoud, en zal zich door mijn leergierigheid ongetwijfeld verder vullen, aangezien dit domein eindeloos is.

In mijn praktijk begeleid ik mensen via massage, beweging en kine. Ik geniet ervan om te zien hoe mensen meer vrijheid voelen in hun lichaam. In de sessies neem ik je graag mee in de kunst (arte) om je levensenergie (chi) optimaal te laten stromen.

Ontdek hier het gezicht achter Chi Arte.

Chi Arte is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Luxemburgstraat 70
9000 Gent
Tel: 0479/94 76 63


Website: https://chi-arte.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON