Chocalicious

Chocoladeworkshops in hartje Antwerpen

beleving

Chocalicious

Op zoek naar een originele teambuilding, een gezellig vrijgezellenfeestje of een plezant familie-uitje? Reserveer dan eens een entertainende chocoladeworkshop in hartje Antwerpen!!

Aan het begin van elke workshop krijgt iedere deelnemer de basisbeginselen van werken met chocolade mee, en daarna gaat die zelf aan de slag, en bedenkt, creëert en bewerkt zijn of haar eigen chocoladecreaties.

Alle workshops worden georganiseerd op eigen locatie in hartje Antwerpen en kunnen gehouden worden in het Nederlands, Engels of Frans. Je kunt reserveren voor een groep, maar ook individueel aansluiten.

De workshops zijn inclusief koffie, thee, frisdrank en … chocolade natuurlijk. Iedereen krijgt een schort en haarnetje ter bescherming en alles wat tijdens de workshop wordt gemaakt (en niet ter plekke opgegeten), gaat mee naar huis (in luxe chocolade verpakkingen).

Bij interesse stuur een mailtje naar: chocaliciousworkshop@gmail.com

Je kunt bij Carolien ook terecht voor een origineel DIY chocoladeworkshop pakket om thuis te doen. De Let's Chocolate Experience is er voor koppeltjes, of voor groepen van 4, 5, 6, ... tot 8 deelnemers of meer. Af te halen in Antwerpen op afspraak, of het pakket kan worden geleverd/opgestuurd.

Ontdek hier het gezicht achter Chocalicious

Chocalicious is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Korte Vlierstraat 13
2000 Antwerpen


Website: http://www.chocalicious.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON