De Nachtwacht

experts in slaapgenot

design-concept

De Nachtwacht

Naast een ruim aanbod van boxsprings, lattenbodems, matrassen en textiel, blinken we bij De Nachtwacht vooral uit in persoonlijk slaapadvies. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goede nachtrust aan de basis ligt van jouw geluk en gezondheid gaan wij tot het uiterste om samen met jou de perfecte slaapoplossing te vinden. Onze Nachtwachters en tevens ook slaapexperts, nemen graag de tijd om samen met jou en geheel objectief op zoek te gaan naar het bed dat het best aansluit bij jouw wensen. Jouw budget, stijl, rug of nek-problemen, allergieën enz. worden hierbij in rekening genomen.

Geen bed nodig maar wel op zoek naar een nieuwe slaapkamer look? Dan kan je terecht bij De Nachtwacht Boutique. Geen aparte winkel, wel een uitnodigende ruimte vooraan in onze showroom die jou laat kennismaken met een mooie selectie aan bedlinnen en stijlvol interieurtextiel. Je kan er merken terugvinden zoals Lexington, Mirabel Slabbinck, Lysdrap, Verilin enz. Naast een vaste collectie aan bedlinnen, kan je ook zelf aan het ontwerpen gaan. Enkele van onze merken bieden namelijk de mogelijkheid tot maatwerk aan. Graag persoonlijk advies of nog een stapje verder, styling aan huis? Medezaakvoerster en slaapkamer styliste Victore helpt jou graag verder.

Vlak naast De Nachtwacht bevindt er zich dan nog De Auping Store. In onze Auping Store wordt het complete assortiment van Auping gepresenteerd: van ventilerende spiraalbodems tot drukverlagende matrassen. Van eigentijds ontwerp tot weelderige boxspring en van dekbedovertrek tot het unieke Auping Royal bed.

Ma: 13:30 - 18 u.

Di-vrij: 10 - 12 & 13:30 - 18 u.

Za: 10 - 17 u doorlopend open.

De Nachtwacht is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Meensesteenweg 121
8500 Kortrijk
Tel: 056 26 11 63


Website: https://denachtwacht.be/
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON