Fotograaf ArtXpo

Onbewaakte momenten in beeld

beleving

Fotograaf ArtXpo

What makes you different makes you beautiful.

Dit is een overtuiging. Ik deel ze. Schoonheid fascineert mij. Niet deze die opgelegd wordt door de reclamewetten. Wel de intrigerende schoonheid die verschijnt als expressie van persoonlijkheid, verbondenheid en emotie. Een foto is geen kopie, maar verbeelding van schoonheid, puur. What makes you different makes you beautiful. Die overtuiging drijft mij om jou in beeld te brengen, onbewaakt.

Onbewaakte momenten in beeld

Jouw favoriete foto’s zijn deze die gemaakt werden op het moment dat je niet bewust was dat je gefotografeerd werd. Zonder twijfel. Zo hoort het. Als je voor mijn camera staat, hoef je niet ‘je best’ te doen. Ik wel. Je wordt begeleid, subtiel gecoacht. Je comfortzone beschermd. Want, onbewaakt… ben je het mooist!

‘Onbewaakt’ lijkt misschien niet evident als je tussen de studioflitsen staat. Toch is het dat wat je mee maakt in studio Artxpo, op de Nebo-boot. Een top-locatie in het oudste deel van de Gentse haven, het Handelsdok. Het kan ook unplugged, in je vertrouwde omgeving. Je mag rekenen op een aangename foto-ervaring en een reeks foto’s waar je bijzonder lang zal van genieten.

Wouter Ghijs | fotograaf

Fotograaf ArtXpo is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Handelsdokkaai 1
9000 Gent
Tel: 0495 34 33 51


Website: https://fotograaf.gent
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON