KITTY baby & kids

wens je het beste voor je kind, dan vind je zeker je keuze bij KITTY

kinderen-speelgoed

KITTY baby & kids

Bij KITTY ben je op het juiste adres als je kinderen in huis hebt. Hier vind je immers een grote keuze in duurzame producten die, als het even kan, ook nog meegroeien met je kind.

Als je zwanger bent helpt KITTY je graag bij het uitkiezen van de meest verantwoorde artikelen voor je toekomstige baby. Voor het samenstellen van een geboortelijst word je met plezier geholpen.

Uniek zijn de oplossingen om met de kinderen de weg op te gaan. Naast het klassieke assortiment kinderautostoelen van de beste merken en de minder klassieke fietsstoelen heb je ook de keuze uit alternatieve - nog veiligere - oplossingen zoals fietskarren, bakfietsen en ombouwbare systemen.

Ook voor grotere kinderen ben je bij KITTY op de juiste plaats. Zo vind je hier o.a. de Tripp-Trapp meegroeistoelen van STOKKE.

Voor de inrichting van de kinderkamer is er bij KITTY ook een uitgebreid assortiment bedden, halfhoogslapers, hoogslapers en stapelbedden met 1001 mogelijkheden. Ook de bijpassende kasten zijn natuurlijk verkrijgbaar. De beste merken in dit gamma, FLEXA en LIFE-TIME, zijn vertegenwoordigd.

KITTY baby & kids is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Turnhoutsebaan 104
2140 Borgerhout (Antwerpen)
Tel: 03 236 55 44


Website: http://www.kitty.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON