Koperhuis

Lifestyle boutique, selling a handpicked selection of interior, fashion accessories, art and objects from the finest and emerging designers

design-concept

Koperhuis

Een bezoekje aan het Koperhuis op de Kraanlei is een aparte ervaring. Al jarenlang schuimen eigenaars Evelien en Koen internationale designbeurzen af, op zoek naar stukken met “karakter”. Van meubels tot kledingaccessoires over kunstobjecten, de vereiste om aan de collectie toegevoegd te worden lijkt wel de eigenschap om emotie los te maken.

Dit is echter geen kunstgalerij, want de meeste artikels die je hier aantreft hebben ook een nutsfunctie - een uniek wijnrek of een kaarsenhouder. In het Koperhuis ontmoet het unieke het alledaagse!

Dit wordt onmiddellijk duidelijk wanneer je de op hout gebrande drankkaart in handen neemt. Het Koperhuis heeft immers ook een terras met zicht op de Leie waar je je even op een (design)stoel kan neervlijen. Van sommige drankjes hebben we nog nooit gehoord, maar het vertrouwen in de goeie smaak van Evelien en Koen zet zich door op ons smaakpalet.

Koperhuis is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Kraanlei 27
9000 Gent
Tel: +32(0)495 84 41 87


Website: http://www.koperhuis.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON