L'AmuZette

Concept store - food & bar - vintage & curiosa

design-concept

L'AmuZette

L’AMUZETTE is een mini-concept store en bar. U vindt er een mooie en gevarieerde selectie aan designmeubelen, woonaccessoires, mode, literatuur en vintage-artikelen. U kan in het eigenzinnige interieur ook genieten van een aperitief met hapje, een gezellig glas of er je koffie met dessert nemen. Voor elk wat wils!

Vergaap je aan een winkel vol design- en vintageartikelen, woonaccessoires in de breedste zin van het woord uitgestald naast kledij en modeaccessoires, literatuur en allerhande leuke spulletjes voor de kleinsten. Dit alles nog gecombineerd met een gezellige bar, ideaal voor een mini-ontbijt, een aperitief met tapas, een lichte lunch (je kan er je salade zelf samenstellen!) of koffie met gebak.

Alles in de Gentse vestiging kan overigens genuttigd worden op het zonnig terras (bij mooi weer, uiteraard)!

Alles wat je ziet is te koop...

Proeven kan gans de dag door ook van een lekkere kop koffie, die je dus kan kopen, zowel de mok als de koffie! Ook de stoel waarop of de tafel waaraan je zit is te koop, het bord waaruit je eet of het glas waaruit je drinkt; zowat alles wat zichtbaar is dus, met uitzondering van een paar 'erfstukken'.

L'AmuZette is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Krommewal 2
9000 Gent
Tel: +32(0)9 398 29 80


Website: http://www.lamuzette.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON