Lilli-Loe

Gifts from the heart

bloemen-geschenken

Lilli-Loe

Ben je op zoek naar een persoonlijk geschenk voor iemand die je nauw aan het hart ligt? Of worden jullie binnenkort trotse ouders? Bij Lilli-Loe kan je terecht voor gepersonaliseerde geschenken en zorgvuldig afgewerkte doopsuikerbedankjes.

In de winkel vindt je een ruim aanbod aan chocolade, koekjes, snoep en andere lekkernijen. Snoeptaarten zijn steeds vers gemaakt en op bestelling te verkrijgen.

Schenk jij liever een blijvend cadeau dat niet op een paar dagen opgesmuld is? Dan kan je leuke producten kiezen uit een aantal vaste collecties: geurkaarsen, interieursprays, badproducten, wenskaarten en droogbloemen.

Onze specialisatie is het handgemaakt babyassortiment. Deze hippe geschenken worden in ons eigen atelier vervaardigd. De klanten kunnen hun materialen en personalisatie zelf kiezen. Er is dus ook voor de allerkleinsten een ruim aanbod in de winkel: babymandjes, slabben, speenkoorden, pampertaarten, etc..

Als laatste zijn wij ook exclusieve verdeler van de ‘droeige blommekortjes’. Stijlvolle wenskaarten met droogbloemen en spreuken in het Aalsters dialect.

Lilli-Loe is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Heilig Hartlaan 83
9300 Aalst
Tel: 053 78 03 26


Website: https://www.lilli-loe.com/
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON