Atelier Miete Confiete

We zijn dol op natuurlijke wol met een hoge X-factor !

mode-accessoires

Atelier Miete Confiete

Wol, garen en accessoires om te breien, te haken en creatief zelf te maken. Ga samen met Miete Confiete aan de slag. Onze ambitie is om voor ieder brei- of haakproject een geschikte garenkwaliteit te kunnen aanbieden.

Wol is een natuurlijk, tijdloos materiaal wat in de loop van de geschiedenis nauwelijks is veranderd. Wij gaan echter steeds op zoek naar wol met een X-factor, vol van natuurlijke vezels en uitgesproken kleurenpaletten.

Van onze leveranciers verwachten we aandacht voor duurzaamheid, het welzijn van de dieren, goede werkomstandigheden en een eerlijke omgeving voor de werknemers.

We selecteren wereldwijd inspirerende patronen (voor beginners tot gevorderden), maar - eerlijk is eerlijk - we hebben een lichte voorkeur voor Noord-Europese ontwerpers. Die slagen er immers perfect in om het bijzondere “Hygge” gevoel te creëren, typerend voor “The Nordic Life". Het focussen op de dingen die er écht toe doen, zoals samenzijn met familie en vrienden en genieten van de fijne dingen in het leven.

Via onze webshop krijgt u een mooi overzicht van ons assortiment wol, garens en accessoires. Check onze openingsuren op de website.

Tot binnenkort. Anne-Mieke & Jeroen

Ontdek het gezicht achter Miete Confiete

Atelier Miete Confiete is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Wantestraat 122
8310 Assebroek Brugge
Tel: 050/34.93.73


Website: https://www.mieteconfiete.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON