Tic-Tac

Juwelier met 65 jaar ervaring

mode-accessoires

Tic-Tac

Juwelier TIC-TAC is een familiebedrijf in Gent dat kan terugvallen op meer dan 65 jaar ervaring. Al meer dan 3 generaties lang proberen we U als klant een zo ruim mogelijk assortiment aan te bieden.

Bovendien kunt u bij Juwelier TIC-TAC steeds terecht voor al uw herstellingen van zowel juwelen als horloges. Deze worden behandeld met de grootste zorg in eigen atelier. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen onze klanten elke dag opnieuw vertrouwen op ons gevarieerd aanbod, onze klantvriendelijkheid, een degelijk advies en een correcte service.

U vindt een uitgebreide collectie van meer dan 20 verschillende merken van uurwerken, zilveren juwelen en gouden juwelen met of zonder briljanten en dit voor elke gelegenheid en volgens ieders budget.

Zijn jullie van plan om elkaar het JA-woord te geven? En bent u op zoek naar een perfecte ring die jullie liefde symboliseert? Dan bent u ook bij Juwelier TIC-TAC op het juiste adres! We bieden een ruime keuze aan trouwringen van diverse merken en vervaardigd uit allerlei materialen: goud, platina, palladium, zilver, titanium en staal. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze zaak voor onze speciale voorwaarden!

Tic-Tac is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Local UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Brugsesteenweg 77
9000 Gent
Tel: 09 226 36 56


Website: http://www.juweliertic-tac.be
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON