Lagratcia

Because you're special

wellness-beauty

Lagratcia

Bij Lagratcia ben je van harte welkom voor diverse schoonheidsbehandelingen, van een huidverbetering of laserontharing tot aan een ontspannende massage.

Voor het starten van een huidverbetering of gelaatsverzorging wordt eerst een uitgebreide analyse gedaan van de huid. Vervolgens kijk ik samen met jou wat de beste behandeltechnieken zijn. Ik werk alleen met hoogstaande producten van de merken Maria Galland en IS Clinical.

Wat ik heel belangrijk vind, is dat klanten in mijn instituut zich thuis voelen. Ik heb oprechte aandacht voor iedereen en luister naar je wensen en verwachtingen. Ik bied altijd een persoonlijke behandeling op maat. Voordat ik iets introduceer in de salon, wil ik dat eerst zelf ervaren. Zo kan ik je beter advies geven.

Ik geloof dat ieder mens een unieke schepping is met een unieke schoonheid, die om een unieke benadering vraagt. Met mijn behandelingen help ik deze schoonheid zichtbaar te maken en te behouden.

Maar het is natuurlijk vooral ook het resultaat wat telt. Daarom ben je voor al je schoonheidsbehandelingen bij Lagratcia aan het juiste adres.

Lagratcia is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Wellness UniGiftCard kan gebruiken.

Locatie

Mercatorpad 9
3000 Leuven
Tel: 016 20 54 81


Website: https://lagratcia.be/
ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
IN ÉÉN ENKELE CADEAUBON